LEGALITATE

Pagina de web http://www.nelissehotel.ro este administrata de Hotel Nelisse.
Hotel Nelisse depune toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate pe acest site.
Hotel Nelisse urmareste in mod constant imbunatatirea serviciilor oferite.

2006 Nelisse Hotel

Toate drepturile asupra acestui site si continutului aferent - inclusiv drepturile de autor si drepturile privind bazele de date - apartin sau sunt licentiate Hotel Nelisse sau sunt folosite de Hotel Nelisse in conformitate cu prevederile legii aplicabile sau ale titularului drepturilor de autor. Se interzice orice copiere, reproducere, republicare, descarcare, expediere, emitere sau transmitere a oricarui fel de texte, imagini, grafice, logotipuri, butoane, pictograme, imagini si selectarea sau aranjarea acestora, precum si a oricarui cod-sursa sau soft subiacent, in scopuri comerciale sau publice, fara acordul scris al Hotel Nelisse sau al titularului drepturilor de autor.

Nu aveti permisiunea de a adapta, modifica sau crea nici un material sau nici o informatie pe acest site si nici de a le folosi pentru vreun alt scop dect unul necomercial. Va exprimati astfel acordul de a folosi acest site exclusiv in scopuri legale. Hotel Nelisse isi rezerva dreptul de a folosi in scop personal orice material - text sau imagine - prezentat pe site, in orice forma, inclusiv in scopuri publicitare.

Hotel Nelisse isi rezerva dreptul de a monitoriza expedierile pe site si de a edita sau respinge orice expedieri.

CLAUZA DE DELIMITARE

Ne straduim sa asiguram acuratetea, integritatea si actualitatea informatiilor prezentate pe site-ul nostru. La folosirea acestui site, veti accepta insa sa respectati Termenii si Conditiile care intra in vigoare la data primei folosiri.

Fara a afecta drepturile dvs. statutare, site-ul si toate informatiile, textele, denumirile, imaginile, pozele, logotipurile, link-urile si pictogramele, precum si toate celelalte materiale (fara nici o limitare) sunt prezentate 'CA ATARE' si 'IN MASURA DISPONIBILULUI' fara nici o garantie sau asigurare, expresa sau implicita. Informatiile, specificatiile si culorile de pe acest site pot fi modificate fara vreo instiintare in prealabil.

Hotel Nelisse nu va raspunde in nici un caz fata de nici o persoana pentru eventualele avarii sau pierderi suferite de aceasta in urma folosirii informatiilor sau a produselor prezentate pe site-ul nostru, inclusiv, dar nu numai, pentru pierderi sau pagube indirecte sau alte daune de orice natura ce pot decurge din folosirea sau pierderea dreptului de folosire, a datelor sau a profitului, indiferent daca este vorba de act contractual, neglijenta sau alta omisiune ce poate decurge din sau in legatura cu folosirea acestui site. in ciuda oricaror alte prevederi din acesti Termeni si Conditii, nu raspundem de nici o plngere privind functionalitatea sau disponibilitatea acestui site.

MARCI COMERCIALE

Toate numele, imaginile, logotipurile ce identifica marca Hotel Nelisse sunt marci proprietate a Hotel Nelisse. Orice alte marci, produse, servicii si nume de companie de pe acest site sunt marci comerciale, marci de servicii si denumiri comerciale ale titularilor respectivi. Hotel Nelisse nu permite folosirea acestora de nici o alta persoana cu exceptia titularilor. Orice astfel de folosire poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.

LINK-URI EXTERNE

Hotel Nelisse nu garanteaza si nu poarta nici o raspundere pentru eventualele site-uri externe care pot fi accesate de pe acest site sau care trimit la acest site. Orice site extern pe care il vizitati accesnd un link de pe acest site este in afara controlului Hotel Nelisse, riscul acestei accesari fiind integral suportat de vizitator.

CONVENTIE

Va rugam incetati imediat a mai folosi acest site daca nu acceptati Termenii si Conditiile de mai sus in totalitatea lor.

Copyright 2006 Hotel Nelisse