Nelisse
Detalii

Tarife

Rezervari

Harta

Contact

Situat în zona de afaceri prospere Bucur Obor, Nelisse Hotel va ofera o cazare modesta chiar in centrul capitalei.
La doar 3 km (1,8 mile) de centrul orasului si la 7 km (4.3 mile) de Aeroportul International Baneasa (UBB), oaspetii se vor gasi nu numai plasati convenabil, dar de asemenea si foarte multumiti de preturile si ofertele noastre atractive.

Pentru un sejur economic într-un local elegant, cu o colectie eclectica de stiluri arhitecturale, Nelisse Hotel este perfect pentru afaceri sau vacante.

Vizitatorii vor gasi personalul primitor si prietenos, gata sa ofere consiliere, asistenta si informatii pentru a satisface cerintele de vacanta sau de afaceri. O mini-sala de conferinte este locul ideal pentru o întâlnire intima sau seminar, precum si gratuita conexiune wireless la Internet.
Iti poti începe ziua cu un mic dejun bufet delicios: ceai, cafea, cereale, sucuri de fructe, pâine si o selectie de sunca si brânzeturi.
Inchiriaza o masina de la hotel si exploreaza zona cu libertatea pe care o meriti. Nelisse Hotel ofera o gama larga de servicii si facilitati pentru a te ajuta sa scoti stresul din planificare si a pune placerea in relaxare.


fax +4021 / 2521905 telefon +4021 / 2521905 adresa str. popa lazar nr. 12, bucuresti email office@nelissehotel.ro
Copyright © 2010 Hotel Nelisse. All rights reserverd. Terms and conditions